در این مقاله به کاربرد های زعفران ایرانی در آشپزی می پردازیم:
زعفران از دیر باز به عنوان ادویه در غذا کاربرد داشته است در ادامه چند مورد از کاربردهای زعفران ایرانی را بررسی می نماییم تا در هنگام آشپزی به کار گیرید
- گوشت ماهی را داخل زعفران، سیر، آویشن و سرکه بخوابانید و از طعم متفاوت آن لذت ببرید.
- برای ایجاد رنگ طلایی زیبا و عطر بی نظیر به شیرینی، کیک و کلوچه اندکی زعفران را امتحان کنید.
- ترکیب زعفران، میخک، دارچین و اندکی جوز هندی را به عنوان ادویه استانبولی پلو امتحان کنید.
- افزودن اندکی هل و زعفران به یک فنجان قهوه باعث آرامش شده و برای قلب نیز مفید است.
- مقداری زعفران و دارچین را به یک لیوان شیر کامل (یا یک لیوان ماست و عسل) اضافه کنید
- از زعفران به جای تارترازین استفاده کرد که بسیار در صنایع غذایی پرکاربرد است.
خواص زعفران آن را به یک ادویه ی سالم تبدیل کرده است.
با این وجود در برخی مواقع بهتر است از زعفران ایران پرهیز کنید.
طی دوران بارداری بهتر است از زعفران استفاده استفاده نکنید.
همچنین دوز بیش از حد این ماده (بیش از ۱ یا ۲ قاشق غذاخوری) می تواند شما را دچار مسمومیت کند.
هرچند مسمومیت ناشی از مصرف زعفران بسیار نادر است.