بله، مصرف زعفران در سه ماهه اول بارداری، که اندام های جنین در حال شکل گیری است، موجب آسیب و سقط جنین می شود.
مصرف غلیظ زعفران در سه ماهه اول بارداری به منظور سقط جنین ، باعث افزایش پروستاگلاندین در رحم می شود و درنتیجه احتمال سقط جنین با خوردن زعفران بسیار زیاد می شود. اما دراینجا باید این نکته نیز خاطر نشان کنیم که منظور از تاثیر زعفران بر سقط جنین ، مصرف غلیظ زعفران است و مصرف غذایی که اندکی زعفران در پخت آن استفاده شده است هیچ اشکالی ندارد. همچنین مصرف متعادل زعفران پس از سه ماهه اول بارداری مفید است وحتی باعث زایمان راحت تر و آسان تر می شود.
چه میزان زعفران باعث سقط جنین می شود؟
خوردن زعفران به میزان 5گرم در روز در 3ماه اول بارداری باعث سقط جنین به وسیله خوردن زعفران می شود.
بهترین زمان مصرف زعفران برای زنان باردار چه موقع است؟
زنان باردار می توانند از سه ماهه دوم بارداری زعفران مصرف کنند. شما نباید زعفران زیادی در رژیم غذایی خود مصرف کنید. فقط مقدار اندک زعفران کافی و ایده آل خواهد بود . مصرف بیش از حد زعفران باعث سقط جنین و همچنین ایجاد عوارض می شود. شما همیشه باید دوز مصرف زعفران را در رژیم غذایی خود محدود کنید.
زعفران را می توان در صبح و همچنین در شب با یک لیوان شیر گرم مصرف کرد. فقط مقدار اندکی زعفران را در لیوان شیر بریزید و تفاوت را احساس کنید. حتی زمانی که برای یک خانم باردار پخت و پز می کنید، اندکی زعفران در غذا بریزید.
از آنجائی که مقدار کمی از زعفران نیز به حرکت جنین منجر می شود، بنابراین زعفران به مقدار کم مصرف کنید. بعضی از متخصصان توصیه می کنند که زنان باردار زعفران را از ماه پنجم بارداری مصرف کنند.